“Benim Bir Sıkıntım Var Başkanım”

NEVŞEHİR(MHA) Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turuna sayılı günler kala Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve beraberindeki Ak Partililerin ziyaretleri sürüyor.

Nevşehir Pazaryerinde ziyaretlerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve beraberindekiler Pazar yerinde hemen hemen girilmedik ara yol bırakmadı. Mümkün olduğu suretçe tüm pazarcı esnaflarının ve pazaryerine gelen vatandaşlara Bereketli Olsun temennisinde bulundu.

Haftanın ilk iş gününde, Sabah saatlerinde Başkan Ünver’i karşılarında gören Vatandaşlardan bazıları da Ünver’e belediyeyi ilgilendiren ya da başkan Ünver’in kendilerine yardımcı olacağına inandıklarını sorunlarını iletme fırsatı elde ettiler.

“Başkanım benim bir sorunum var” diyerek söze başlayanlardan bazı Vatandaşlar Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e sorunlarını anlatarak yardım etmesi talebinde bulundu. Kimileri ise Pazar yerinde havalandırmanın yetersiz olduğunu söyleyerek buna bir çözüm bulunmasını istedi. Öte yandan Başkan Ünver ve Ak Partililerin Peynir Pazarı ziyaretinde bir peynir satıcısı bayanın “Başkanım Allah Razı Olsun. Sen Olmasan biz burada böylesine rahat bir ortamda ürünümüzü satamazdık” diyerek seslendiği de duyuldu.