Nevşehirspor Futbol Şube Sorumlusu, NTSO ve Cantekin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Cantekin'in biricik oğulları Bera için Kapadokya Dedeman Otelde düzenlenen Minik Bera Cantekin'in sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Cantekin ve Kafalı Ailelerinin bu mutlu ortak günlerinde Bera Cantekin'in sünnet davetine katılım oldukça yoğundu. Şıklıklarıyla göz kamaştıran davetliler, Serhat ve Halime Cantekin çiftini tebrik ettiler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı sünnet düğününde Cantekin ve Kafalı ailelerinin oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Kapadokya Dedeman Otel de FİB ajans Organizasyon tarafından gerçekleşen sünnet düğününe iş,siyaset ve spor camiasından Bini aşkın bir davetli grubu katıldı. Bera Cantekin'in kirvesi ise Nevşehirspor Kulüp As Başkanı ve amcası Sedat Cantekin'di...Suat-Derya Öztürk ve Osman-Evrim Cengiz çiftleri davetlilerle yakından ilgilendiler.

Sünnet Düğüne NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce Yönetim Kurulu üyeleri M.Ali Öbekli, Yüksel Babaoğlu, Kemal Güner, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe,Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,İş Adamları Ekrem Nurlu, Musa Ertaş, Özaltın Group Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın,Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, İHH Nevşehir Koordünatörü Baki Öncel, Görbir Nevşehir Şube Başkan Vekili Hafız Mahmut Kemikkıran,Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit,Eski Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan ile Nevşehirsporlu futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı.


Türkiye Kupası 1.Turunda Kırşehirspor u 4-1 le eleyerek ikinci tura geçen Nevşehirsporlu futbolcular Sünnet düğününe katılan davetlilerden büyük alkış topladı...

Düğünün başarılı sunucusu Fikret ÇAPACI’nın hoşgeldiniz konuşması ile başlayan muhteşem sünnet düğününde Minik Bera Cantekin,Mehter müziği eşliğinde  Yeni çeri askerleri tarafından volkanlar ve konfetiler arasında sahneye taşındı...

Bera Cantekin sahnede uzatılan mikrofondan şuan çok heyecanlıyım beni bu günde yalnız bırakayan herkese teşekkür ederim Hoşgeldiniz dedi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Sünnet Düğünü Baki Öncel Hocamızın Anne ve Baba adına Sünnet olan Bera Cantekin'e Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmesi ve Umut Murare 'nin birbirinden güzel tasavvuf müziğinden seslendirdiği eserlerle devam etti.

Sünnet düğünü sonrası www.fibhaber.com a konuşan Serhat Cantekin, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve büyük ilgi gösteren tüm davetlilere teşekkür etti.

Bera Cantekin ve arkadaşları Hacıvat-Karagöz ile eğlenirken Davetlilere yemek sonrası pasta ile birlikte Osmanlı şerbeti ikram edildi...

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Cantekin ailesine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önemli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...



0 384 212 9 444 

GSM: 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com


www.fibajans.com