Nevşehir'de "Bay, bayan, Bebek, çocuk, çorap ve iç giyim ürünleriyle hizmet vermekte olan BEREKET AVM. Yeni şubesi olan Sahil şubesiyle satışlarına başladı."

Nevşehir merkez Yeni Kayseri Cad. No:13/A adresinde hizmete giren  Bereket AVM giyim mağazasının açılışını Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ile Semerkand Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Feralan ve Firma sahipleri Fatih Paltacı ve Mehmet İlhan birlikte yaptı.

Açılış töreninde Nevşehir İl Müfütüsü Yakup Öztürk hocamız Mağaza açılışının duasını yaparak yeni iş yerinin Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Mağaza Sahipleri, katılımlarından dolayı bütün katılımcılara teşekkür ederek, mağazamızda açılışa özel indirimler yapılacağını ve Nevşehir'e en iyi şekilde hizmet etmek için ellerinden gelen bütün gayretleri göstereceklerini söyledi. Katılımcılar da yeni işyerine hayırlı, uğurlu ve bol kazançlar dileklerinde bulundular.

Açılışa katılan bütün davetlilere ikramlar ve çocuklara da balon dağıtımı yapıldı.

Erkek-Bayan ve Çocuk Giyimleri Çanta aksesuarları Formalar,İç giyim,Çorap ve Gecelik Pijamalar Spor giyimlerle Şık modern tasarımlarda BEREKET AVM Mağazası sahil şubesiyle Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen açılış davetlilerdende tam not aldı.

% 100 Nevşehirli işletme sahipleriyle artık Nevşehirlilerin Giyimde farkı yaratacakları Bereket Giyim Giyim Mağazamız Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olmasını ve bol kazançlar diliyoruz.


NEVŞEHİR'İ BİZ GİYDİRMEYE KARARLIYIZ...!
Bereket AVM Mağaza Sahiplerinden İş Adamı Sayın Mehmet İlhan ; Yeni Şubemizin Nevşehir'lilere hayırlı olması temennilerinde bulunurken, açılışa özel indirim yaptıklarını söyledi.

Firma Sahiplerinden Fatih Paltacı'da, Nevşehir'de Bereket ismiyle yeni bir ekol oluşturduklarını belirterek vatandaşların kaliteli markaları internetten ya da başka şehirlerden satın almalarına gerek kalmayacağını kaydetti.

Erkek-Bayan ve Çocuk Giyimleri Çanta aksesuarları Formalar,İç giyim,Çorap ve Gecelik Pijamalar Spor giyimlerle Şık modern tasarımlarda Nevşehir'de iddialı olarak girmeye hazırlanan BERKET AVM Mağazası Nevşehirlilere çok farklı seçeneklerde uygun fiyat ve kaliteyi birlikte buluşturacak.

Bereket AVM Sahil Şubesi Giyim mağazanın Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz...

Bereket Avm Sahil Şubesi 
Tel: (0384) 212 38 08
Yeni Kayseri Cad. No:13/A, 50050 Nevşehir