İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı'nın Nevşehirli olduğunu biliyor muydunuz?  FİB Haber Merkezi olarak Kendilerine görevinde başarılar diliyoruz.

Gelin Nevşehirli değerli hemşehrimiz Dr. Önder Arpacı kimdir hep birlikte tanıyalım.

Beşiktaş Milli Eğitim Müdürü Başöğretmen Dr. Önder ARPACI kimdir?

1965 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Felsefe ve Din Bilimleri (Din Eğitimi) alanında Yüksek Lisans (1992) ve Doktora (1998) yaptı. 2006 yılında “Başöğretmen” ünvanı aldı.
1989 yılında öğretmenlik mesleğine başlamıştır. İzmir Halide Edip Adıvar Ortaokulu, Kadıköy Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe Lisesi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi, İstanbul Anadolu Lisesi, Sainte Pulcherie Fransız Lisesinde öğretmenlik; İstanbul Anadolu Lisesi, Moda İlköğretim Okulu ve T.Emlak Bankası Ataşehir İlköğretim Okulu, Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi, Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi’nde yönetici olarak görev yapmıştır.
Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi müdürü iken, 09.07.2013 tarihinde Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır.
1987 yılından itibaren evli ve iki çocuk babasıdır.


İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevinden, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan, Aslen Nevşehirli olan değerli hemşehrimiz Sayın Yaşar DEMİR'e Yeni Görevinde Başarılar Dileriz. 


YAŞAR DEMİR - Bartın İl Milli Eğitim Müdürü
            Nevşehir, Derinkuyu-Kuyulutatlar köyünde doğdu.  İlkokulu köyünde, Ortaokul ve Liseyi Niğde İmam-Hatip Lisesinde okudu. İstanbul Ortaköy Eğitim Enstitüsü (1979) ve Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 
Yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik ve müdürlük yaptı. 1998 yılında Bakanlığımızın yaptığı yöneticilik sınavını kazanarak yönetici oldu. 2004 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici atama mülakat komisyonunda okul müdürü olarak görev yaptı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yaptı. 6 yıldır Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaparken Eğitim uzmanlığı kadrosundan İlimize İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.