Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, yeni bir rahmet iklimi olan mübarek üç aylara kavuşmuş bulunuyoruz.Bu aylar, imanımızdan gelen bir heyecanla ibadet hayatımızın daha canlı tutulduğu rahmeti bol, bereketli bir mevsimdir.

Derneğimizin yapmış olduğu Sosyal inceleme sonucunda belirlenen 34 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yanı sıra Derneğimize bağış yapılan 120 kg etten paylarını alarak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağlandı.

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner DÜZGÜN Recep tohum ekme, Şaban sulama, Ramazan ise hasad ayıdır. Yıl; ağaç gibidir. Recep; ağacın yaprakları, Şaban; meyvelerin olgunlaşması, Ramazan ise olgunlaşmış olan meyvelerin toplanmasıdır.

DÜZGÜN Hayırseverlerimize seslenerek: Siz de yardıma muhtaç bir aileyi sevindirmek istiyorsanız (Bağışlarınızı, zekatlarınızı fitrelerinizi ve adaklarınızı) Derneğimize bağışlayarak hayra ortak olabilirsiniz.

"Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır müjdesine Kavuşmak isteyenler aşağıdaki irtibat numaralarını arayarak hem bilgi alabilirsiniz hem de yardım yapabilirsiniz

GSM: 0532 684 73 78- 0535 354 48 79
Üç aylar Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içine alan duaların makbul olduğu, sevap kapılarının sonuna kadar açıldığı,
Peygamber Efendimiz (s.a.v): “Ya Rab! Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır!” şeklinde dua ederdi.