Nevşehir'de 4. yılını kutladıklarını belirten Beyazdüş VİP Gelinlik ve Güzellik merkezi işletmecisi Zeliha Köktaş, müşteri odaklı çalıştıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.“Amacımız sadece mağazada bulunan gelinlik modellerini sunmak değil. Biz müşteri odaklı çalışma yapıyoruz. Müşterinin hayalindeki gelinlik, damatlık, nişan-kına sepeti, nişanlık ve abiye modellerini tasarlıyoruz. Böylece müşterilerimize özel çözümler sunuyoruz.​

Sahil Balıkcilik karşısında Enriko erkek magazasının 3. Katinda bulunan Beyazdüş Gelinlik ve Güzellik merkezi Nevsehir'de dördüncü yılını kutlarken Beyazdüş VİP mağazasıyla Nevşehir merkez Meteris meydanı Ali bey camisi karşısında hizmete başladı. Her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu mağaza 500 TL. den baslayan Gelinliklerle ekonomik ürünlerin yanısıra özel dikim ve yeni sezona ait çok beğenilen modelleri gelinlerin begenisine sunuyor.

Meteris meydanindaki magaza ile Nevsehirdeki düğün alişverislerinin önemli bir eksiği olan kişiye ozel tasarim gelinlik ihtiyacini karsilamayi amaçlamaktadir.

Gelinlik kinalik nişanlık bindalli damatlık ve kına malzemelerinin bulunduğu mağazaya ait kuaförde 12 yillik tecrubeli personeliyle gelin başı kamuflaj  makyaj ve kuaför hizmetleri de gelinlik alan müşterilerine yüzde elli indirimle yapilmaktadir.

Her genç kızın rüyası Gelinlikler ve Kına kıyafetleri, Damatlıklar Beyazdüş VİP Mağazasında sizleri bekliyor! 

Beyazdüş VİP Gelinlik ve Güzellik merkezi;
Yeni Mahalle. Lale Caddesi. Alibey Cami Karşısı. No:47 NEVŞEHİR
GSM: 0 533 478 66 09