Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AK Parti Gülşehir İlçe Seçim İrtibat Bürosunun açılışına katıldı.

Gülşehir İlçe Seçim İrtibat Bürosu açılış törenine, Bilal Erdoğan'ın yanı sıra, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, 26.Dönem Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Atilla Seçen, 27.Dönem AK Parti Nevşehir milletvekil adayları, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve çok sayıda Gülşehirli vatandaşlar katıldı.

TÜGVA Nevşehir Şube binası açılışı için ilimize gelen Bilal Erdoğan, Gülşehir İlçe Seçim İrtibat Bürosunu Açtı.

Ak Parti 26.Dönem Milletvekili ve 27.Dönem Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz'ün daveti üzerine seçim çalışmalarına da katılan Erdoğan, Gülşehir ilçesinde seçim bürosu açılışı yaptı. 24 Haziran'ın önemine vurgu yapan Bilal Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye, sadece dünyadaki Türk devletlerin değil, sadece Müslüman toplumun değil tüm mazlumların umududur. İnşallah 24 Haziran'da tüm Türkiye dostlarının ve mazlumların sevineceği ülkemiz düşmanlarının ise üzüleceği bir seçim olur. Bu vesile Gülşehir seçim bürosu hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vakit Gülşehir Vakti
Ak Parti 26.Dönem Milletvekili ve 27.Dönem Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz'de burada yapmış olduğu açıklamasında; "Gülşehir İlçe Seçim İrtibat Büromuzu Sn Bilal Erdoğan’ın teşrifleri ve hemşerilerimizle açtık. Gülşehirli hemşerilerimizin kararı 3-0’ın devamı Durmak Yok Yola devam ...Vakit Türkiye Vakti" dedi.

Kurdele kesiminin ardından binanın açılışı gerçekleşti.

Açılış sonrası açıklamada bulunan AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi, "Sn. Bilal Erdoğan’ın, İl başkanımızın, Milletvekillerimizin ve Milletvekili adaylarımızın katılımı ile SKM açılışımızı yaparak 24 Haziran için Bismillah dedik. Rabbim utandırmasın , bu teşkilatta bu heyecan inşallah gene 3-0.. Bizlerin kırmayarak ilçemize teşrif eden Sn Bilal Erdoğana ve tüm katılımcılara Gülşehir Ak Parti ailesi adına teşekkürlerimi sunarım...Bütün oyunlara rağmen yaparsa gene AKPARTİ yapar..."dedi.