Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Sayın Bilal Erdoğan çeşitli etkinliklere katılmak üzere Nevşehir'e geldi.
 Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Sayın Bilal Erdoğan'ın katılımlarında açıldı.
 Açılış sonrasında Bilal Erdoğan beraberinde Nevşehir Protokolü ile birlikte Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sınıfları ziyaret etti. Burada öğrenciler ile bir süre sohbet eden Erdoğan günün anısına çekilen fotoğrafların ardından okul bahçesinde fidan dikti.
 Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Sayın Bilal Erdoğan, Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan Nevşehir Şehitlik Parkı ve 15 Temmuz “19 Eylül Gaziler Günü” programında beraberinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kurum müdürleri, belde belediye başkanları ile birlikte şehitlik parkını gezen Bilal Erdoğan’a, Belediye Başkanı Hasan Ünver, tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşların anısını yaşatmak amacıyla yapımı Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ile ilgili bilgiler verildi.
 Daha sonra 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ziyaret edilerek şehitler için dua edildi.
 Nevşehir organize sanayinde NEVSAÇ işletmesi ziyareti yapan Sayın Bilal ERDOĞAN, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir milletvekilleri ile gezerek işletme yönetim kurulu Başkanı M.Ali Öbekli’den işletme ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra davetli olduğu NEVSAÇ İşletmesinde düzenlenen öğle yemeğine katıldı.
 Ziyaretlerinin ardından Kayseri’ye gitmek için ilimizden ayrıldı.