Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Nevşehir'de "Recep Tayyip Erdoğan Fen ve sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi "nin açılışına katılan Bilal Erdoğan daha sonra karayolu ile Kayseri'ye geçti. Kayseri'de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret eden Erdoğan'a AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de eşlik etti.

Gelişen Anadolu Güçlü Türkiye İçin

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn Bilal Erdoğan ve heyetimizle birlikte Kayseri Melikgazi Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ediyoruz. Medeniyetlerin beşiği Nevşehir 'imizin selamlarını, vakıf geleneğinin kadim şehri Kayseri'ye ulaştırdık." dedi.