Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Nevşehir'de sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle buluştu. Vali İlhami Aktaş, AK Parti  27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Parti Teşkilatı, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ile sivil toplum kuruluşlarının yoğun katılım gösterdiği buluşmada ilin sorunları ve 26 Haziran seçimlerinin önemine değinildi.

Bilal Erdoğan'dan birlik, beraberlik mesajı

Buluşmada daha sonra STK temsilcileri ve katılımcılara seslenen TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Erdoğan "STK'lar malumunuz ya kamunun yerine getirdiği bir hizmeti ikame ederler ya da kamunun yetişemediği yerlerde bu hizmetleri halka sunarlar ya da kamunun doğası itibari ile imkanı yetmeyen işleri halkın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilirler. Sonuç itibari ile bir ülkede STK'lar her ne kadar güçlü ise o ülkenin de kalkınmışlığı o kadar ileri derecede olur. Onun için birlik olmamız lazım. STK'larımızın beraber, olması birlik olması, aralarında muhabbet ve bağlar kurulması geleceğimiz ve çocuklarımız için çok önemli" şeklinde konuştu.

AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ise, "İrade, Erdem, Cesaret ile‬ ‪Nevşehir Milli İrade Platformumuzu oluşturan STK Temsilcilerimizle şehrimizin güçlü geleceği ve Güçlü Türkiye yolunda biriz, beraberiz. Sevdamız Nevşehir‬ Vakit Nevşehir Vakti" dedi.