TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; " Bizleri kırmayıpdavetimize icabet ederek bizleri onurlandıran "Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin" açılış törenine katılan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Dünya ETNO Sporları Konfederasyonu Başkanı, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında şunları ifade etti;

" Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılış töreni için ilimize özel onur konuğu olarak davet ettiğimiz Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'a bu davetimize icabet ederek katılım göstermeleri nedeniyle şahsım ,Teşkilatımız ve tüm Nevşehirli vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Açıkgöz, "Anadolunun kadim kenti Nevşehir'imiz bugün yine tarihi günlerinden birine şahit oldu. Ve bugün Mazlumların Umudu, Milletimizin Gururu, Dünya Lideri Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın isminin bir eğitim yuvası ile yaşayacağı Nevşehir merkez Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisemizin açılışını yapmış bulunuyoruz. 
Şimdi el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışıp safları daha da sıklaştırarak, Bu okulumuzda "2023'e kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğanlar yetişecek. 2053'e kadar Fatih Sultan Mehmetler yetişecek. 2071'e kadar yüzbinlerce Alparslanlar yetişecek. Ve Osmanlı'nın torunları yeniden dünya lideri olacak, yeni Türkiye'yi inşaa edecek inşallah" dedi.


Bilal Erdoğan, Nevşehirlilere Reisin Selamını İletti..

Bilal Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Başkomutanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın tüm Nevşehir halkına selamlarını ilettiğini belirten Açıkgöz, bizde Nevşehirli vatandaşlarımızın kendilerine duyduğu derin saygı, sevgi ve selamlarını ilettik. Rabbim Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun...

Nevşehir Erdoğan'ı Bağrına Bastı!
"Bugün gerçekten çok mutlu bir gün yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Dünya ETNO Sporları Konfederasyonu Başkanı, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Nevşehir ziyaretinden oldukça memnun ayrıldı. Ben buradan Değerli kardeşim Sayın Bilal Erdoğan'a büyük sevgi gösterisinde bulunan ve yoğun ilgi gösteren, tüm Nevşehir halkımıza da güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Yine ismiyle güzel eğitim yuvasının ilimize kazandırılmasında emekleri geçen herkese ve tüm Hayırseverlerimize de özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Ben buradan Güçlü Bir Türkiye için millî ve manevî değerlerini öğrenen gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi adına emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve Bugün gelişi ile Şehrimizi onurlandıran Sayın Bilal Erdoğan kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.

CUMHURBAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE YENİ BİR TARİH YAZILIYOR ÜLKEMİZDE
AK Parti  Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında Türkiye’de Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yeni bir tarih yazıldığını vurguladı.. Açıkgöz, "Allah'ın izniyle burada yetişen gençlerimiz hem bu ümmetin hem de bu ülkenin kaderini değiştirecek ve güzel günlere hep birlikte adım atacağız. Cumhurbaşkanımız  önderliğinde yeni bir tarih yazılıyor. Zulme dur diyen, zalime dur diyen ve mazlumun yanında olan. Onlarla  gözyaşı döken tüm Müslüman'ın yanında olan yeni bir tarih yazılıyor. Bu tarih yazılırken de bize düşen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında tüm sivil toplum kuruluşlarıyla da tüm halkımızla birlikte  sımsıkı durmaktır"
şeklinde konuştu.