AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz, 2017-2018 eğitim öğretim yılına sevinçli başladıklarını belirtti.
 
Açıkgöz, "Nevşehir Recep Tayyip ERDOĞAN Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinin ilimize, hemşerilerimize ve gençlerimizin geleceğine kazandırabilmenin mutlululuğunu hep birlikte yaşıyoruz.
 
Türkiye’nin ve Nevşehir’in en başarılı öğrencilerinin tercih ettiği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan PROJE Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim öğretim hayatına başlıyor.
 
'Asım'ın Nesli' için iyi insan olmayı, güzel ahlaklı olmayı çocuklarımıza öğretmenin en az diğer ilimler kadar önemli olduğuna inanıyorum. İnsan dinini tam öğrenemezse, ahlakı tam manasıyla özümseyemezse neler olduğunu 15 Temmuz günü gördük. Bu nedenle dinimizin, inancımızın iyi bir şekilde öğretilmesi çok önemlidir. Geleceğimiz için, ülkemizin birliği ve beraberliği için inancımızın çocuklarımıza doğru ve iyi bir şekilde aktarılması gerekmektedir."dedi.
 
"Gençlerimiz, En İyi Eğitimi Hak Ediyor"
 
Güçlü Türkiye için millî ve manevî değerlerini öğrenen gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi adına emeklerini esirgemeyen, Nevşehir'deki gençlerimize de her daim destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendilerin oğlu, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN proje imam hatip lisemizin açılışında da bizleri ve gençlerimizi yalnız bırakmayarak 19 Eylül 2017 Salı günü okulumuzun resmî açılışı için Nevşehir'imizde konuğumuz olacak. Durmak yok Hedef 2023 ile çıktığımız yolda, milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışıyoruz, çalışacağız. Milletimize ve devletimize hayırlı olsun." dedi.