Nevşehirli Şehit Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın teyzesi Sevda Doğruer Özel kapadokya hastanesinde doğum yaptı. Doğruer ailesi Yeni doğan bebeklerine Afrin de şehit olan yiğenleri Şahin'in ismini koydular. 

"BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ​"
Afrin'de şehit olan Nevşehirli uzman çavuş Şahin Kaya'nın acısı daha tüm sıcaklığını korurken, Şehit Kaya'nın teyzesi yeni doğan bebeklerini kucaklarına almanın buruk mutluluğunu yaşıyor. Şehit olan yiğenleri Şahin Kaya ile gurur duyduklarını belirten Doğruer ailesi, yeni doğan bebeklerine, Afrin'de şehit olan Nevşehirli uzman çavuş Şahin Kaya'nın adını verdi.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Nevşehirli uzman çavuş Şahin Kaya'nın kız kardeşi Çağla Kaya Büyükbıyık; Acımız çok büyük tarif edilemez duygular yaşıyorum ama ülkemizizn geleceği için Afrin'de Şehit olan ağabeyi Şahin Kaya ile gurur duyduğunu söyleyerek, “Vatanım, milletim, bayrağım sağ olsun. Türk milleti de çaba göstersin bu vatan için. Unutulmasınki "Bir Şahinler Ölür, Bin Şahinler Gelir” dedi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Şehit Şahin Kaya'yı rahmet, minnet ve dualalrla anıyor, Ailesine sabrı cemil diliyoruz. Ayrıca yeni doğan minik yavrumuzada hayırlı sağlıklı uzun ömürler dilerken Doğruer ailesinide tebrik ediyoruz.