Merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye’nin en köklü vakıflarından olan Birlik Vakfı’nın Nevşehir Şubesi Kuruldu. Birlik Vakfı Nevşehir Şubesine Değerli İş Adamı Muzaffer Leblebici Atandı.

"Leblebici'yi Onure Eden Zor Görev..."

Nevşehir'e bu müjdeyi ilk kez TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve
 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz;  "Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi ilimize Hayırlı Olsun" sözleriyle verdi.

BİRLİK VAKFI NEVŞEHİR ŞUBESİ KURULDU!

Açıkgöz açıklamasının devamında ise ; "Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi Başkanımız Muzaffer LEBLEBİCİ’ye ve kurucu yönetimine başarılar dilerim. Allah, yâr ve yardımcıları olsun. Rabbim, hayırlı ve bereketli eylesin.
 Büyük Nevşehir Güçlü Türkiye” için hep birlikte çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, kurmuş olduğumuz Birlik Vakfı Nevşehir şubesinin Nevşehir’imiz için hayırlı hizmetlere imza atmasını temenni eder ve bu amaç doğrultusunda faaliyete başlamış olduğumuzu kamu oyunun bilgisine arz ederim" dedi.

43. şubesini Nevşehir ilinde açacak olan Vakfın Nevşehir Şubesi Başkanlığına atanan, ilimiz ve ülkemizin önemli saygın ve başarılı yatırımcılarından Hayırsever İş Adamı Muzaffer Leblebici'ye bu onurlu ve bir o kadar da zor görevinde başarılar diliyor, Vakfın Nevşehir'imize hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyoruz.

Birlik Vakfı Nedir ? İşte Vakfın Ülkemiz için Önemi ve Tarihi Hakkında Kısa Bilgi;

29 Mayıs 1985 yılında kurulan Birlik Vakfı Geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak amacı ile İstanbul'da kurulmuştur.

Birlik Vakfının kurucular kurulu üyeleri arasında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan , T.B.M.M Başkanı İsmail Kahraman, 11. Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah Gül,
 Başbakan Eski Yardımcısı Beşir Atalay, eski Bakanlardan Abdülkadir Aksu, Ömer Dinçer, Zeki Ergezen eski Meclis Başkanı Cemil Çicek, Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel ve Birlik Vakfı Başkanı Sn. Mehmet Alacacı ile birlikte 40 kuruculular kurulu üyesi bulunmaktadır. 

Birlik Vakfının şu an itibari ile 43 ilde şubeleri bulunmakta olup . Vakıf senedi doğrultusunda faaliyetlerine devam etmektedir.