Birlik Vakfının gençlik yapılanması olan Genç Birlik tarafından her hafta düzenlenen cuma sohbetleri programı bu haftada devam etti.

Cuma sohbetlerinde bu kez Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Serbest Mali Müşavir Mehmet Yalçın hayat ve tecrübe konulu sohbet ederken, gençlerle karşılıklı paylaşımlarda bulundu.

Birlik vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen cuma sohbetlerinde Serbest Mali Müşavir Mehmet Yalçın, “Hayat hep bir mücadeledir. Yılmayacaksınız. İdealleriniz ve hedefleriniz yoksa başarılı olamazsınız. Hayatta her şey para değil. Müslüman’da bence zengin olmalı. Zira veren el olmalı. Ben kimim, neyim, ne olmak istiyorum sorularını kendinizce cevaplamanız gerekiyor. Üniversite eğitimi bir genç için büyük önem taşıyor. Hayata atılmanız için Üniversiteyi mutlaka okumaya gayret edin. TEOG’un kaldırılmasına bende sevindim. Çünkü çocuklar adeta bir yarış atına çevrildi. Veliler de çocuklarının iyi bir eğitim almalarını, iyi bir iş sahibi olmalarını ister tabi ki” ifadelerinde bulundu.