NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in nüfusu en fazla mahallelerinden biri olan Esentepe Mahallesinde seçim heyecanı dorukta.

Daha önce iki dönem Esentepe Mahallesi muhtarlığı görevinde bulunan, tekrar bu göreve aday olan Halit Yüncü, 10 Yıllık mahalle muhtarlığı döneminde mahalleye kazandırdıkları hizmetlerin üzerine şu an ki mahalle muhtarı da dahil kimsenin bir çivi bile çakamadığını söyledi.

Esentepe mahallesinin Nevşehir’in en önemli yerleşim merkezlerinin arasında yer aldığını ve bu mahallenin asla ihmale gelemeyeceğine dikkat çeken Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Halit Yüncü, “Allah’ın da izniyle inşallah hafta sonunda yapılacak yerel seçimlerle birlikte Esentepe mahallemiz yeniden hizmet kervanına kavuşacak. Benim mahalle muhtarlığım döneminde yaptığımız Parklar, Yollar, Işıklandırma Çalışmaları ve Çevre düzenlemelerinin üzerine şimdiki mahalle muhtarı hiçbir şey koyamamış. Bizim dönemimizde yapılan çalışmalarla Esentepe Mahallesi bugünlere kadar geldi. Klasik bir söz olmaktan ziyade Yaptıklarımız, yapacaklarımızın da teminatı durumunda. Muhtarlık gönül işidir. Muhtarlık Hizmet İşidir. Bizim muhtarlığımız sadece mühür basmaktan ibaret değildir. Geçmiş 10 yıllık dönemimizde olduğu gibi mahallemizin tüm sorunlarına vakıfız. Mahallemizin tüm eksiklerini giderecek tecrübelerimizle gelecek nesillere örnek bir mahalleyi İnşallah tüm Mahalle sakinlerimizle el ele birlikte oluşturacağız. Tüm Esentepe Mahallesi sakinlerini hürmetle selamlıyorum. Mahalle sakinlerimizin değerli oylarını hizmetten yana, hizmetten yana en iyisini tercih edeceğine inancım sonsuz” diye konuştu.

Bu arada Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Halit Yüncü’nün muhtar azaları; Kahraman Soymaz, Atilla Şişman, Günay Işık, Cengiz Civelek, Halil İbrahim Anıl, Şükrü Tartıcı, Ahmet Aslanalp ve Cengiz Daşkesen isimlerinden oluşuyor.