Madde bağımlısı olduğu belirtilen ve bonzai'den hayatını kaybettiği iddia edilen 24 Yaşındaki İ.T toprağa verildi.
Edindiğimiz bilgilere göre, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bir bağ evinde toplanan dört arkadaş 
burada bonzai kullanmaya başladı. Bağ evinde bonzai den zehirlenen 24 yaşındaki İbrahim T. isimli bir genç fenalık geçirince arkadaşları tarafından evinin önüne bırakıldı. Yerde kendinden geçmiş bir halde bulunduğu ifade edilen genç Hastaneye kaldırıldı.Yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi Nevşehir'in Derinkuyu ilçesindeki aile mezarlığına defin edildi.
Hayatını yitiren gencin sentetik uyuşturucu bonzai'den öldüğü iddia edildi. 

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde şimdi tüm ilçe sakinleri daha 24 yaşındaki gencecik evladına ağlıyor...
Bonzai den hayatını kaybeden İbrahim T. kendine ait şahsi sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı yazılarında duyduğu pişmanlığı ve bu illeti alıştıranlara yaptığı bedduası ile o ibretlik yazısını sizlere aktarıyoruz;

-Bugunde olmedim anne.

-Allah*ım! Bize dünyada ve ahirette iyilik ver!
Bizi Cehennem atesinden azat eyle.

-Hani bir sınavva girersin de 3 yanlış bir doğruyu götürür ya neden hayat sınavında bir yanlış binlerce doğruyu götürüyor ki ?
-Ecelle sözlü ölümle nişanlıyız tesadüfen dovduk yaşamak zorundayız #hayat yazar sen oynarsın ama kendim yaptım ben böyle oldum der ama kimsenin sucu yok yasann iyi günler cabuk unutuluyor sadece yapınan yanlıslar ortada gezer allah diyorum baska birsey demiyorum Allah...

Gençleri zehirleyen Bonzai için Meclis'te yeni mücadele yöntemleri tartışılırken Nevşehir'den üzücü ölüm haberi geldi. Ölümün büyük bir olasılıkla bonzaiden gerçekleştiğini iddia edilirken kesin ölüm nedeninin ise Adli Tıp Kurumunun vereceği rapor ile netleşeceği bildirildi.

Nevşehir'de Aileler Tedirgin...

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Mahalle sakinleri bölgede çok sayıda uyuşturucu satıcısı olduğunu ve içen kişilerin ise uyuşturucuları aldıktan sonra ya bağ evlerinde yada terk edilmiş metruk binalarda içtiklerini söylediler. Ayrıca Vatandaşlar bu konuda denetimlerin yetersiz olduğunu öne sürdüler. 

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İ.T'nin cesedi gönderildiği Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan Derinkuyu ilçesine geldiği ve genç yavrumuzun toprağa verildiği belirtildi.

24 yaşındaki genç yavrumuz İ.T nin kesin ölüm sebebi Adli Tıp Raporuyla belli olacağı belirtildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FİB Haber Merkezi olarak Ailesine Bol sabır diliyoruz.Lütfen bu acılar bir daha yaşanmasın.Analar babalar ağlamasın... Bu illeti satanlarla mücadele eden Devlet Babamız ve Polisimize destek olalım...