Ziyarette konuşan Nevşehir Ticaret Borsa’sı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,”Baro başkanımızı ve yönetimini kutluyorum. Olaysız bir şekilde, barış içerisinde tamamlanan seçimler için avukatlarımızı da kutluyorum. Nevşehir’imize yakışır güzel bir seçim oldu. 

Necmi Bey daha öncede bu görevi yürüten bir kardeşimizdi, sadece avukatlarımızın sorunları ile değil Nevşehir’in sorunları ile de ilgilenen bir arkadaşımızdır. 

Nevşehir’in birliğe, beraberliğe ve huzura ihtiyacı var. Biz Nevşehir’de hangi görüşten, hangi etnik yapıdan olursa olsun her zaman ilimizin menfaatini her şeyin önüne koyabilmeliyiz, bu anlayışla hareket etmeliyiz” dedi.

Baro Başkanı Av.Necmi Öncül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Barolar Genel Kurulu neticesinde avukat arkadaşlarımızın desteği ile görevimize seçilmiş bulunuyoruz. Bu süreçte hayata geçirilecek projelerimiz var.
 Ve buna canı gönülden inanıyorum ki şehrimizin önemli dinamiklerinden Ticaret Borsamızla uyumlu bir şekilde bundan sonraki süreçte de birlikte istişare içerisinde çalışacağız. Nevşehir’de ki  hoşgörüyü biz de önemsiyoruz ve buna göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyarette, Nevşehir Ticaret Borsası Muhasip Üye Sunay Özdemir ile Borsa Genel Sekreteri Uğur Aydoğan’da hazır bulundular.