Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, Jandarma Özel Harekât timleri ile Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kapatan PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit düşen Nevşehirli Jandarma Uzman Çavuş Latif Adıgüzel için taziye mesajı yayınladı.

Salaş mesajında, şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileğini iletti.

Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde canlı kalkan olarak bulunan vatandaşlar arasına gizlenen kahpe PKK’lılar tarafından şehit edilen Nevşehir’in Acıgöl İlçesi Karapınar beldesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Latif Adıgüzel, Astsubay Metin Aydemir ve Jandarma Komanda Uzman Çavuş Muhammet Tufan’ın, vatan toprakları için şehadet mertebesine ulaştıklarını dile getiren Salaş Mesajında; 

"Milletimizin başı sağ olsun"

 "Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde canlı kalkan olarak bulunan vatandaşlar arasına gizlenen  eli kanlı kahpe terör örgütünün hain saldırısı sonucu Nevşehir’in Acıgöl İlçesi Karapınar beldesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Latif Adıgüzel, Astsubay Metin Aydemir ve Jandarma Komanda Uzman Çavuş Muhammet Tufan’ın, vatan toprakları için şehadet mertebesine ulaştı. Evlatlarımızdan bir tanesinin de Nevşehir'imizden olduğunu üzüntüyle öğrendik. Nevşehirli yiğidimiz şehidimiz  Jandarma Uzman Çavuş Latif Adıgüzel'e ve diğer şehit düşen silah arkadaşlarına, Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum."

Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen eli kanlı terör örgütü karşısında Türk milletinin dimdik ayakta durmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Salaş, "Tüm dünya bilsin ki bu ülke için gerektiğinde canımızı seve seve vermeye hazırız. Son çırpınışlarını sergileyen kalleş terör örgütüne gereken cevap en sert şekilde verilip, şehitlerimizin hesabı sorulacaktır. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, bizlere emaneti olan ailelerine başsağlığı diliyorum. Başta Yüce Türk Milletimizin, Acıgöl ilçemizin, Nevşehirimizin ve milletimizin başı sağ olsun" dedi.