NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş mesajında, bayramların birlik, beraberlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedildiği özel günler olduğuna vurgu yaparak bayramın Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulundu...
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş mesajında şu ifadelere yer verdi, “Sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından, üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte bayrama erişmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

Bayramlar, toplumda sevgi, saygı, kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevinç ve neşe günleridir. Nevşehir Ticaret Borsası adına insanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya diliyoruz. 

Umut ederiz ki bayramda başta Gazze’ye yapılan hain saldırılar olmak üzere Ortadoğu’da yaşanan kardeş katli, gerginlik ve savaşlar son bulur. Başta üyelerimiz olmak üzere tüm sanayici ve iş adamlarımızın, halkımızın Mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutlar, Nevşehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.”