Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün'ü ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Mesut Ağaçdelen de hazır bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ziyarette başarılı çalışmalarından dolayı Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün'ü tebrik ederek başarıllı çalışmalarının devamını diledi.

Başkan Salaş ziyarette gönül birlikteliğinin tüm STK ve Odalarımızla birlikte devam etmesi başta temsil ettiğimiz oda üyelerimiz , şehrimiz ve insanlarımız için oldukça önemli dedi.

Salaş, Bu şehir bizim şehrimizin kalkınması büyümesi ve Birlik beraberlik için şahsım ve Borsamız adına üzerimize düşen ne gerekiyorsa olacaklarını söyledi.

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dürüst düzgün ve gönül dostu olarak Sayın Borsa Başkanımız İbrahim Salaş ı Allah için hakikatten çok seviyor ve birlikte şehrimiz ve üyelerimize güzel hizmetlere imza atacaklarımıza inanıyoruz dedi.

Konuşmaların ardından Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün,Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Mesut Ağaçdelen  ile günün anısına birlikte fotoğraf çektirdiler.