Nevşehir ilimizin tanınan isimlerden biri olan  Maksimum Sigorta Acentesi olan Tolga Özcan ile Firdevs Özcan'in yakışıklı oğulları Ayberk Özcan bir çok davetlinin katılımı ile erkekliğe ilk adımı attı. 
 Özcan ailesi oğullarının en mutlu gününü Göreme Destiny Cafe Restaurantta gerçekleştirdi. Çok sayıda ,İş Adamları, Türkiyenin dört bir tarafından gelen misafirleri ile Özcan ailesinin Bir çok yakının, akrabanın ve dostun katıldığı sünnet şöleninde Özcan ailesi oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı. 

FİB Ajans Organizasyon tarafından düzenlenen muhteşem sünnet düğünü tüm davetlilerden tam not alırken Sunumlarını Fikret Çapacı yaptı.

Görkemli sünnet düğünde Minik Ayberk Özcan ,Mehter müziği eşliğinde Yeni Çeri Askerleriyle taşınırarak sahneye getirilirken Karagöz Hacıvat Palyaçolar sünnet düğününe katılan çok sayıdaki çocukları eğlendirerek onlara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Baki Öncel hocanın Kuran ve Türk bayrağı önemini anlatan konuşmaları tüm davetlilerden büyük alkış topladı.Ardından Minik Ayberk Özcan a Baki Öncel hoca Kuran ve Türk Bayrağı hediye etti.

Sonrasında Ayberk'in Anne ve babasının danslarıyla başlayan muhteşem sünnet düğününde sahne hiç boş kalmazken sünnet düğününde Göreme ye gelen Turistlerde düğüne katılarak geceye büyük renk kattı. Gecede davetliler oyun havaları ile oynayıp halaylar çekerek gönüllerince eğlenirken düğün gece geç saatlere kadar sürdü.

Davetlilerin teşrifi ile sünnet şöleninde oyun pisti bir an olsun boş kalmadı. Minik Ayberk Özcan ın gurur gününde anne ve babası Tolga ve Firdevs Özcan şunları ifade etti; “ Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımı ile yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleninde Tolga ve Firdevs Özcan misafirlerini kapıda karşılayarak verdikleri değeri şölen boyunca göstererek devam ettirdiler. Tüm misafirler minik Ayberk ın gururunu ve mutluluğunu bir arada paylaştılar. FİB Haber Gazetesi olanak Tolga ve Firdevs Özcan hayırlı olmasını Ayberk Özcan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.


FİB Ajans Organizasyon Gururla Sunar...!
0 384 212 9 444