BU BENİM ESERİM PROJESİ BÖLGE SERGİSİNDE ACIGÖL FARKI

 

Bu benim eserim projelerinde Nevşehir de 2 yıldır en çok proje üreten ilçe olan Acıgöl bu başarısını Kayseri bölge sergisine de 3 yıl üst üste 4 proje ile katılarak devam ettirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat ULUER, ‘Bu Benim Eserim’ projesinin bölge sergisinin Kayseri’de 8-11 Nisan 2013 tarihlerinde Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirileceğini bildirdi.
Uluer, "Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması kapsamında, TÜBİTAK Bölge Bilim Kurulunca incelenerek sunuma davet edilen  Ağıllı Ortaokulu, Tatlarin Ortaokulu, Karapınar İbrahim Şeker Ortaokulu, M.Z. Hanoğlu İlkokulunun İlimizi 4 proje ile Kayseri Bölge sergisinde temsil ettiğini, Ankara’da yapılacak olan final sergisine katılacak projelerin ilanı ve ödül töreni ise 11 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecektir diye konuştu.

Uluer, "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ve sergilenen projeleri destekliyoruz. Öğrencilerimiz birbirinden güzel projeler üreterek ülkemizin geleceği için yenilikler yapma gayretindeler. Acıgöl’den toplam 4 proje ile bölge sergisine katılmış bulunmaktayız. Umarım projelerimiz bölge sergisinden başarı ile çıkarak Ankara’da yapılacak final sergisine gitmeye hak kazanırlar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.