Memur-Sen Konfederasyonu'na Büro Memurları Sendikası Büro Memur-Sen Nevşehir Şubesi Adliye İşyeri Temsilcisi olarak Elveda Halise İnci atandı.

Görevlendirme yazısı Büro Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanı İsmail Hakkı Ağmanalmaz tarafından Elveda Halise İnci Hanım'a verildi.

Burada bir konuşma yapan Başkan Ağmanalmaz, "Büro Memur-Sen, kendi alanında Türkiye'nin en büyük sendikasıdır. Yetki sendikamıza aittir. Bu yıl da yetki bizdedir. Tüm üyelerimizin hak ve kazanımları için mücadele ediyoruz. Kazandıklarımızın yanında, kazanacaklarımız da bulunmaktadır. Her talebi ayrı ayrı önemsiyoruz. Hep birlikte gayret göstererek, her bir talebin yerine getirilmesi için çalışacağız. Bu amaçla, sendikamızın yönetici ve üye kısımlarını kuvvetlendirmemiz gereklidir. Böyle bir görevin üstesinden gelebilecek maharet ve beceriye sahip olan Elveda Halise İnci arkadaşımızı Adliye İşyeri Temsilcisi olarak görevlendirdik. Kendisine başarılar dilerim. Hayırlı olsun." dedi.

Adliye İşyeri Temsilcisi Elveda Halise İnci de, "Bana verilen bu görevden dolayı Sayın Başkanım'a ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ederim. İnşaallah başarılı çalışmalar ile üyelerimizin sesi olmaya çalışacağım." dedi.

Toplantıda Büro Memur-Sen Nevşehir Şubesi Başkan Yardımcıları Mehmet Kahraman, Ahmet Bumin Dörtkol ve Menduh Doğan da yer aldı.