Hain FETÖ örgütünün kumpasıyla iradesi dışında Baylock programı kullandığı algısıyla çalıştığı kurumdan ihraç edilen ve 7 aydır hapis yatan Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Orta Okulunun eski Müdürü Çetin Durdu, görevine geri dönmek istiyor.
FETÖ'nün gerçek kullanıcıları gizlemek için uyguladığı 11 bin 480 kullanıcının iradesi dışında yönlendirildiği baylock uygulaması kullandığı gerekçesiyle açığa alınan ve hapis yatan binlerce mağdurdan birisi de Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Orta Okulunun eski Müdürü Çetin Durdu.
Durdu sosyal medya hesabından MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN'e yaptığı açıklamada: "Sayın Müsteşarım 11480 Kişilik Bylock mağdurlarındanım. T.C.Numaram: ********* Çetin DURDU NEVŞEHİR/Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu Müdürü iken 14/Ekim /2016 da açığa alındım,7 Şubat 2017 de 686 sayılı KHK ile ihraç edildim. 7 ay suçsuz yere Tutuklu kaldım. Nevşehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi Dosya numaram 2017/100. Suçsuz olduğum anlaşıldı. 505******* numaralı telefonumun benim bilgim dışında Bylock'a yönlendirildiği Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tespit edildi. Hakkımda Bylock dışında başka bir suçlamada yoktur. Zaten Hiç bir zaman FETÖ ile ilgim olmamıştır. Göreve iade KHK sı Yayınlanınca NEVŞEHİR/Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu Müdürü olarak görevime devam etmek istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum. Saygılarımla" 

Ortada kanıtlanmış bir mağduriyet söz konusu ise, büyük ve güçlü Türkiye'nin ilgili kurumlarının gereğini yapacağına olan inancımızı belirtiyor. Geçmiş olsun diyoruz.


Kaynak: Ürgüp Haber