Nevşehir Eski Belediye Başkan Yardımcılarından Cafer Okur FİB Haber merkezini ziyarette; şuan 23 yıl boyunca Necdet Ersan,Seyit Mehmet Akbay,Yalçın Demir ve en son Hasan Ünver dönemlerinde olmak üzere toplamda 23 yıl bir çok Belediye Başkanlarıyla birlikte çalışarak memleketime hizmet eme şansı yakaladım.

23 yılı Belediye de olmak üzere devlet memurluğu ile birlikte toplam 37 yıl görev yaptığı bu süreçte acı tatlı ama onurlu ve şerefli görev ve sorumluluğu ifa etmenin mutluluğu içindeyim.

Şuan gayet huzurlu bir şekilde Oğlumun açmış olduğu apartta Kız öğrenci yurdunda yöneticilik yapıyorum. Nevşehir in geleceğinin Üniversite ve Eğitim olduğu kanaati taşıyorum.Nevşehirli hayırseverlerin üniversitemizin fiziki yapısını sağlamışken sonrasında buraya gelen Türkiye nin dört bir tarafından öğrencilerimize sıcak yuva ve aile ortamı yaşatmaya çalışıyoruz.

Şuan onun gayreti içerisindeyim. Ayrıca şuan 5 tane torunum var onları seviyorum.Yıllardır zaman ayıramadığım ailemle birlikte onlarla bol bol zaman geçiriyorum..Şuan için siyaset ve dedikodulardan  uzak kendimi dinliyorum.

FİB Haber Merkezi olarak sizlerin Yayınlarınızı takip ediyorum bu konudaki başarınızı için sizleri tebrik ediyorum dedi.
FİB Haber Merkezi olarak kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarı mutluluk ve sağlık diliyoruz.