NEVŞEHİR(MHA) Genç Birlik Nevşehir Şubesi ile Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinin işbirliği ile ilimizde başlatılan cami temizliği kampanyası hafta sonunda Nar kasabasında sürecek.


Genç Birlik Nevşehir teşkilatı ile Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği ortaklığı ile başlatılan “Camileri Temizliyoruz” projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Hacı Bekir Kurt Caminin temizliği yapıldı.

Milli ve manevi duygularımızı bugünden yarınlara aktarmayı bir görev kabul eden Genç Birlik, geliştirdiği projeler ile Nevşehirli gençlerin Birlik içinde her konuda bilinçlenmesi için çabalıyor. Sürekli kullandığımız ibadethanelerin temizliğini yapan cami görevlilerine yardım etmek isteyen gönüllü gençler ve vatan şehitleri ve gazi yakınları bu proje ile birlikte bir araya geldi.

Projenin bu hafta sonunda Merkeze bağlı Nar Kasabasında devam ettirileceğini kaydeden Genç Birlik Nevşehir Şube Başkanı Oğuzhan Alkan, söz konusu etkinlik nedeniyle Nevşehir Kamuoyundan çok olumlu intibalar edindiklerini sözlerine ekledi.