TEM ekipleri Teşvikiye Mahallesi'nde oturan ve bir turizm firmasında çalışan Leyla Ş.'nin cep telefonuyla canlı bomba Nabil Fadlı arasında görüşme yapıldığını tespit edince Leyla Ş'yi gözaltına almıştı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen Leyla Ş.'nin ifadesine başvuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Nişantaşı'nda bulunan bir apartmanın en üst katındaki daireye baskın düzenledi. Operasyonda 1 kadın gözaltına alındı.

Bir turizm firması yetkilisi kadının, kayıp cep telefonu Sultanahmet'i kana bulayan canlı bombanın en son görüştüğü telefon numarası çıkınca gözaltına alınmış.

İŞ İÇİN KAPADOKYA'YA GİTMİŞTİ, TELEFONUNU KAYBETMİŞ

Adı açıklanmayan kadının, geçtiğimiz hafta iş için gittiği Kapadokya'dan cuma gecesi uçakla İstanbul'a döndüğü, eve geldikten sonra telefonunun olmadığını fark ettiği, pazartesi günü hattını kapattırdığı öğrenildi.


(Kadın şüphelinin, polis eşliğinde binadan çıkarıldığı sırada, basın mensuplarının görüntü alamaması için yüzünü gizlediği görüldü.)

TAKSİ FATURALARI VE KOMŞU İFADELERİYLE SERBEST BIRAKILDI

Turizmci Leyla Ş.'nin Nevşehir ve İstanbul'da kullandığı taksilerden aldığı faturalar ve komşularının verdiği ifade doğrultusunda telefonunu kaybettiğini ispat etmesi üzerine serbest bırakıldığı bildirildi.

TELEFONUNU NEREDE KAYBETTİĞİ ARAŞTIRILIYOR

TEM ekipleri cep telefonunun kaybolduğu noktayı belirlemek ve canlı bomba Nabil Fadlı'nın telefona nasıl ulaştığı konusunda çalışmalarını sürdürüyor.
(Kaynak: Habertürk)


Milliyet