Argeus tarafından gerçekleştirilen Salomon Cappadocia Ultra-Trail; etkinlik, kongre ve toplantı sektörünün Oscar’ları olarak kabul edilen ACE of M.I.C.E 2018’de “Yılın En İyi Spor Etkinliği” seçildi.

Kısa süre önce Ultra-Trail World Tour – Pro Level kategorisine de yükselen Salomon Cappadocia Ultra-Trail’in kazandığı ödülün kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Argeus Travel & Events sahibi Aydın Ayhan Güney, Salomon Cappadocia Ultra-Trail’in ülkemizde Ultra-Trail kültürünün büyümesini sağlarken global arenada da Ultra-Trail ekosisteminde yerini sağlamlaştırdığını belirtti.

Güney ayrıca 2018’de gerçekleştirilecek organizasyon süresince yaklaşık 3.000 kişinin Kapadokya’da konaklayacağını, otel rezervasyonlarının 2.000 odaya ulaşabileceğini ve organizasyonun bölge turizmine yaklaşık 5 milyon TL’lik katkı sağlayacağını tahmin ettiklerini de belirtti.

Bu yıl altıncı kez düzenlenen ACE of M.I.C.E 2018’de 18 ayrı kategoride toplamda 78 finalist yarıştı.

Kazananlar, sektörün önde gelen temsilcilerinden oluşan 81 kişilik jüri tarafından seçildi.

20-21 Ekim tarihlerinde 119 km, 63 km ve 38 km mesafelerinde, patika koşularının Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen “Ultra-Trail World Tour – Pro Level” kategorisinde düzenlenecek organizasyon için kayıtlar sürüyor.