AK Parti Çat Beldesi seçim bürosunun açılışına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adaylarla çok sayıda partili ve ÇAtlı vatandaşlar katıldı.

AK Parti Çat Beldesi seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan Çat Belediye Başkanı ve AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Kamil Duru açılışımıza katılan milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza ve saygı değer Çat Beldesi halkına teşekkür ediyorum dedi. Duru, '' Hepinizin bildiği üzere 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimler tarihi bir seçim olacaktır. Çat Beldemizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki seçimlerde de en yüksek oy oranı alacağımızdan en küçük bir şüphem bulunmuyor. Bu seçim senin benim seçimim değil bu seçim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimidir. Bu yüzden her zamankinden daha fazla bir iradeye sahip olmamız için sandıkları burada ve tüm Türkiye'de patlatmamız gerekiyor''dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk burada yaptığı konuşmada, '' 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçim Türkiye'nin adeta bir dönüm noktasıdır. Başbakanımızın üzerine oynanan oyunları yıkma seçimidir. Ben buradan tüm belde halkına bugüne kadar partimize sahip çıktıkları gibi 30 Mart seçimlerinde ve bundan sonra ki yapılacak olan seçimlerde bizlere Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacaklarına inancım tamdır''şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider; Dün Ana ocağı Çat beldemizdeydik.Ne mutlu Bizleri evlatlarını vekilllerini Bağırlarına bastılar.Bakalım Nevşehir'de rekoru kırabikecek mi Çat? diyerek Çat kasabası halkına ve Başkan adayı Kamil Duru ya duyduğu güveni ve iddiasını ortaya koydu.