Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında okul ,cami ,yol ,kaldirim ve mezarlik'ta süren çalismalar devam ediyor...

Çat Kasabasının Değişen Yüzü Büyük Takdir Topluyor...

Çat kasabasında Belediye çalışamları hummalı bir şekilde devam ederken Bir taraftan Kasabanın Çehresi değişiyor bir taraftan Belediyeye kaynak yeni projelere imza atılıyor bir taraftanda yıllardır çözüme kavuşturulamamış sorunlar birer birer çözüme kavuşturuluyor.

Nevşehir’imizin güzide kasabalarından bir tanesi olan Çat Kasabasında yoğun çalışmalar devam ederken Başkan Duru, Herşey daha güzel ve daha modern bir Çat kasabası adına kasaba halkımız herşeyin en güzeline layıktır dedi.

Çat Belediyesi hizmetleriyle vatandaşlardan tam not alırken yapılan çalışmalar hakkında www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, açıklamasında; Çat giriş yolumuz asvaltlandı. Yol üzerindeki Kaldırım çalışmalarımız tamamlandı .Ayrıca kasabamız sokak ve mahallelerinde en ücra köşelerine kadar kilitli parke taş döşeme işlemleriyle yollarımız tertemiz oldu.
Yine Çat kasabamız mezarlığında düzenleme çalışmalarını tamamladık . Ağaçlarımız budanarak bahar ayına hazır hale getirildi.

Belediyemiz olarak Eğitime vermiş olduğumuz destek kapsamında tamamlanan Halı sahamız  gençlerimizin hizmetine girerken, 8 derslik Çat orta okulumuz da tamamlanarak bugün yarın Milli Eğitime teslim ediliyor.
Yürüttüğümüz çalışmalarımızla Çat kasabamız gelişmeye devam ediyor dedi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , Hizmetlerimiz sürüyor, bizi izlemeye devam edin daha güzel şeyler olacak kasabamızda diyerek sözlerini tamamladı.

"VATANDAŞ HALİNDEN MEMNUN"
Çat Belediyesi tarafından parke taş döşenen ve asfaltlanan mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde tozdan ve bozuk yollardan kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Altyapı çalışmaları nedeniyle  yazın ayrı kışın ayrı problemlerle karşılaşan vatandaşlar, yaşamlarını olumsuz etkileyen yol soruna çözüm buldukları için Çat Belediyesi Başkanı Kamil Duru'ya teşekkür ettiler.