Nevşehir'in Çat beldesi ile merkez ilçeye bağlı Balcın köyü bağlantı yolunun asfaltlanması çalışmalarının sona ermesinin ardından başlanılan Gülşehir yolu Büyüköz Köprüsü'nün yapım çalışmalarıda tüm hızıyla sürüyor. 

FİB Haber.Com a açıklamalarda bulunan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, geçen yılki belediye bütçesinin 1 milyon 300 bin lira olarak belirlendiğini, sadece ilk 3 aylık süre içerisinde Çat beldesinin Balcın köyü bağlantı yolu ve Büyüköz köprüsünün yapımı için 2 milyon TL'ye yakın harcama yapıldığını belirtti. Başkan Duru,Nevşehir'in Çat beldesi ile merkez ilçeye bağlı Balcın köyü bağlantı yolunun asfaltlanması çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Gülşehir yolu Büyüköz Köprüsü'nün de başlıklarının betonlarının da atıldığını belirtti.

Başkan Duru, Temelleri atılarak yapım çalışmaları devam eden Köprünün önümüzdeki yıla tamamlanmasının planlandığını belirterek, köprü tamamlandığında Çat Kasabası ile Gülşehir ilçesi arası 1 km daha kısalacak.Şimdiden tüm Çatlı vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Duru, Bu vesile ile www.fibhaber.com dan Tüm Halkımızın Yeni Yıllarını kutluyorum,İnşallah 2015 Yılı ülkemiz,milletimiz,şehrimiz,Çat kasabamız ve partimiz için hayırlı bol başarılı bir yıl olur. Yine unutmadan Çat kasabamıza sağlanan hizmetlerden dolayı başta Nevşehir Valisi Ceylan ve AK Parti milletvekillerine teşekkür ediyorum dedi.