Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın canlı yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına konuk olarak "okuma yazma seferberliğine" destek çağrısına Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'dan tam destek geldi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamasında; "Çeşitli imkansızlıklar nedeniyle okuma yazma öğrenemeyen Çatlı vatandaşlarımızın hayatta temel ihtiyaçlarını karşılamasına yarayacak bilgileri alabilecekleri bu kursun büyük önem taşıdığını ve kurs sonunda okuma-yazmayı öğrenecek başarılı kursiyerlere çeşitli hediyeler armağan edeceğini bildirdi. 


Çat Kasabası 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Recep Şahin yaptığı açıklamasında,"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Hanımefendi Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği ​projesinde Çat beldesi bizde varız dedi. Ben bu projenin kasabamızda gerçekleşmesinde emeği olan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Duru'ya, Okul Müdürlerimiz 15 Temmuz Okul Müdürü Hasan Kocamaz, İlkokul Müdürü Adem Aydın a teşekkür ediyorum. Kasabamızda okuma yazma bilmeyen kimse kalmayacak işallah" dedi...

Çat kasabasında Düzenlenecek olan kurslarda okuma yazma öğrenen başarılı kursiyerlere Çat Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek.