Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , Çat Kasabasına Okul ve Halı Saha Müjdesi verdi.

Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında Çat Orta
okulunun temellerini attik. 8 derslik 3 katli yaninda hali sahasi voleybol basketbol sahasi olacaktir.Okulumuzu 2015 Kasım ayi gibi bitirmeyi planliyoruz. Hali sahamizin üstünü kapatinca tamaminin toplam maliyeti yaklasik 1 trilyon olacaktir.Çat Kasabamiza hayirli olsun dedi.

ÜCRETSİZ FAYDALANACAK.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Bu hizmetin Çat beldemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm Çat  halkı adına Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'na, Nevşehir  Milletvekilimize, Milli Eğitim Müdürümüz Osman şimşek'e ve Kasaba halkimiza teşekkür ederim" dedi.

"Halı Saha Çatlı Gençlere Ücretsiz!"

Başkan Duru, Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay Kılıç'ın talimatı ve Milletvekillerimizin destekleriyle bunu başardık. İnşallah daha da güzel yatırımlarla Çat kasabamızın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Çat beldemize kazandırdığımız sentetik çim yüzeyli futbol sahası, kasabamız Çat Orta okulu bahçesinde yapılmış olup, halı sahamız tüm Çatlı öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet vereceğini de müjdelemek istiyorum dedi.

Başkan Duru, her şeyimiz yarınlarımız çocuklarımızın spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz .Durmak yok Spor'a devam dedi...