Çat belediyesi spor kulübü tarafından yakin iller arası tecrübe antrenmanı düzenlendi. Duzenlenen programda 5 aydir egitimleri devam eden minik sporcular komşu ilimiz Nigde'ye giderek tecrube antrenmanına katıldılar. 20 kisilik gurupla antrenmanlari devam eden minik Taekwondocular değerler eğitimi kapsamında vatan ve bayrak sevgisi şehitlerimize ve ecdadimiza saygı göstermeleri gerektiğinide tecrübe ettiler.
Proğrama katılan minik Taekwondocular demokrasi kahramanımız Ömer Halis Demir in kabrini ziyaret ederek dualar ettiler.ardindan Niğde kemerhisarda bulunan roma dönemine ait su yollari ve havuzunu gezen minikler Niğde kalesi ve tarihi camilere ziyarette bulundular.

Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı medeniyet persfektifine sahip bir şekilde yetistirilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen programda konuşan Taekwondo antrenörümüz Çocuklarımızın bilgi ahlak ve erdem duygusuyla yetişmelerine ruhen ve bedenen dinamik, her yönden iyi yetişmiş bireyler olmalarını amaçladıklarını belirtti.

Antrenman programlarında eğitsel bir süreç takip ettiklerini belirten antrenörümüz gençlerimizin sorumluluk sahibi olması yeteneklerini geliştirmeleri ve gönüllerinin sevgi şefkat ve merhamet duygularıyla yoğrulması için gayret gösterdiklerini söyledi. Düzenlenen program sonrasında belediyemiz imkanlarını seferber eden herzaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı belediye başkanımız sayın Kamil Duru ya teşekkür ediyorum dedi.