Nevşehir Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu Bem-Bir-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Genel Başkan Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile görüşen Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, Acıgöl ilçesinde yaşanan sendikal sorunlar, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Bem-Bir-Sen’in ilk üyelerinden olan Çavuşoğlu’nun ziyaretinde oldukça memnun kaldığını belirten Genel Başkan Turbay, “Sendikamıza bağlılığını her platformda dile getiren Başkanımız İsmail Çavuşoğlu’na teşekkür ederim. Çavuşoğlu Sendikamızın ilk üyelerindendir.

Kanun gereği Belediye Başkanı olan kişilerin sendika üyelikleri iptal edilmekte ama Sayın Başkanımız“Beni üyelikten çıkartmayın Bem-Bir-Sen’e hizmet etmek istiyorum” şeklinde bağlılığını ve sevgisini bildirmiş değerli bir arkadaşımızdır. Aidiyet bilinci kuvvetli hiç bir zaman sendikasını unutmayan sayın başkana tekrar teşekkür ederiz. Sosyal Denge Sözleşmesi kanunlaşmadan önce bile belediye çalışanlarını SDS’den yararlanabilmesi için tüm şartlarını zorlayan “1 lira bile olsa Bem-Bir-Sen ile anlaşma imzalayıp çalışanıma SDS kazandırmak istiyorum” diye bilen ender belediye başkanlarındandır” dedi.

Genel Başkan Mürsel Turbay Bem-Bir-Sen’e vermiş olduğu desteklerden ve çalışanlarına kazandırdığı Sosyal Denge Sözleşmelerinden dolayı teşekkür plaketi ve Bem-Bir-Sen 20. kuruluş yıldönümü için özel hazırlatılan cini takımını hediye etti.