Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici oybirliğiyle yeniden Cemiyet Başkanlığına seçilirken, www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve FİB Haber Genel Koordünatörü İbrahim Uysal'da yeni yönetimdegörev aldı.  

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı toplantı Salonu´nda gerçekleşen genel kurula Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim, Genel Sekreter İbrahim Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonuna Üye Osmaniye Cemiyet Başkanı İsrafil Avcı, Tokat Cemiyet Başkanı Kemal Özdilek, Tarsus Cemiyet Başkanı Okan Çalışkan, Adana Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir, Ceyhan Cemiyet Başkanı Şahin Özer, Adıyaman Cemiyet Başkanı İbrahim Arslan, Çorum Cemiyet Başkanı Hacı Odabaş, Niğde Cemiyet Başkanı Şerife Türkeş, Aksaray Cemiyet Başkanı Celil Acar ve cemiyet üyeleri katıldı.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilen Mevcut başkan Bayram Ekici'yi kutlar yeni yönetime başarılar dileriz.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Hakkında;

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti 1972 yılında kurularak faaliyetini 1982 yılına kadar sürdürdü. 1982 yılında yeniden yapılanma içine giren gazeteciler cemiyeti aktif olarak çalışmalarına 1982 yılında başladı.
1982 yılında onaylanan tüzüğü ile 2007 yılına kadar faaliyeti sürdürdü. 2007 yılında yapılan olağan genel kurulunda Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Tüzüğünün bütün maddeleri yenilenerek onaylandı Avrupa Birliği standartlarına getirildi.
Şu an 73 üyesi bulunan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti 1999 yılında düzenlediği 1. Kapadokya Medya Festivali ile Türk Basın Tarihinde bir ilke imza atarak 500 yerel gazete ve TV’de çalışan gazetecileri eşleri ile birlikte Kapadokya da ağırladı. Aynı yıl Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konsey Toplantısına da ev sahipliği yaptı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti her yıl düzenlediği bir dizi etkinliklerle Türkiye başta olmak üzere bir çok ülkeden gelen yabancı gazetecilere de ev sahipliği yapmaktadır.








Haber:Mustafa Ferveren