Genel Kurul Toplantısına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra, Kızılay Yöneticileri ile Nevşehir’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

Genel Kurul Toplantısının açılışında konuşan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Nevşehir’de son yıllarda toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıkmasında Kızılay Şube Başkanlığının faaliyetlerinin önemli rol oynadığını söyledi.

Gülen, Kızılay Kan Merkezinin il genelinde yılda 12 bin ünite kan potansiyeline kadar ulaşmasında ve Kızılay Şube Başkanlığının her türlü sosyal, kültürel faaliyetlerinde kendilerine katkı sağlayanlara da teşekkür etti.

Divan başkanlığına Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün seçildiği genel kurul toplantısında ayrıca Kızılay’a katkı sağlayan kurum ve kuruluşlar ile basın yayın kuruluşu mensuplarına da birer teşekkür plaketi sunuldu.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Kızılay Nevşehir Şubesinin onursal Başkanı Erol Gülen, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Süleyman Kurt, Kanal K Televizyonu Genel Müdürü Gazeteci İsmail Oral, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği, Nevşehir Manşet Haber Ajansı Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ali Çamur, Esnaf Odaları Birliği Eski Başkanı Mustafa Sunar plaketlerini Kızılay Şube Yöneticilerinin elinden aldı.

Kızılay Nevşehir Şubesinde 3. kez başkanlığa seçilen Cengiz Gülen’in yönetiminde Mustafa Sunar, Bülent Yumuş, Mustafa Gök, Öcal Oğuz, Derya Dokutur ve Hasan Türkmen isimleri bulundu.

Haber:Ali Çamur