Çetin ve Ekibinin Yetki Beklentisi

NEVŞEHİR(MHA) Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, 2013 yılının Türk Sağlık-Sen’in üye kazanımı konusunda çok önemli başarıların elde edildiği bir yıl olduğunu söyledi.

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı olarak geçtiğimiz 2013 Yılında çok iyi bir çalışma performansı sergileyerek üye sayısının ciddi oranda artırıldığını kaydeden Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, bu yıl Mayıs ayına kadar yapılacak çalışmalarla birlikte il genelinde sağlık sektöründe yetkili sendika olmak istediklerini dile getirdi.

Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi olarak Türkiye genelinde 2013 yılında üye sayısı artışı konusunda 2. sırada yer alındığını ifade eden Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Çetin, “Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi olarak 2013 yılı üye sayısı artışı konusunda çok ciddi gelişmenin yaşandığı bir il oldu. Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımız ve ben yaptığımız çalışmalarımız doğrultusunda üye sayımızı ciddi oranda artırdık. 2012 Yılında 470 olan ilimizdeki üye sayımızı 2013 yılı sonu itibariyle 720’ye çıkardık. Türkiye genelindeki Türk Sağlık-Sen Şubeleri arasında ilimiz üye sayısı artışı konusunda Türkiye 2. cisi oldu. Bu çalışma performansımızı sürdürerek 2014 Mayıs ayında belirlenecek olan yetkili sendikanın Türk Sağlık-Sen olabilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.