Bakanlığı ile ilgili temas ve incelemelerde bulunmak üzere bakanlığının üst düzey yöneticileri ile birlikte Nevşehir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Uçhisar beldesindeki bir toplantıya başkanlık yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Uçhisar beldesindeki bir otelde verilen kahvaltınınhemen  ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, ilçe ve belde belediye başkanlarının da katıldığı bir toplantıya başkanlık yaptı.

Bakan Kurum; "Nevşehir Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Başkanlarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda şehrimizin ihtiyaçlarına çözümler üretmek adına fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un Nevşehir ziyareti istişare toplantısıyla başladı. ‬‪“Tarihî, doğal dokusuyla büyüyen ve gelişen Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.