Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir il ve ilçe teşkilatlarından 4 yönetici, belediye başkanlığı ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı için görevlerinden istifa etti.
 

CHP Genel Merkezi'nin aday adaylığını düşünen il, ilçe başkanları ile yöneticilerinin istifası için verdiği sürenin dolması ile birlikte CHP Nevşehir İl Genel Sekreteri Tayfun Ceyhan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yoldaş Altıok, İl Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Divan ve Hacıbektaş İlçe Başkanı Bayram Ayvazoğlu partilerinden görevlerinden istifa etti.

CHP Nevşehir İl Genel Sekreteri Tayfun Ceyhan´ın Avanos ilçesinden İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adayı, CHP Hacıbektaş İlçe Başkanı Bayram Ayvazoğlu´nun belediye başkan aday adaylığı, Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Divan´ın Avanos Belediye Başkan Aday Adaylığı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yoldaş Altıok´un ise İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için istifa ettikleri öğrenildi. CHP Genel Merkezi, bu ayın başında yayınladığı genelgede 2014 yerel seçimlerinde aday adaylığı düşünen il, ilçe ve parti yöneticilerinin görevden istifa etmesini istemişti.