Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezin Düzenlediği Eğitim Çalışmalarına  Nevşehir tam Kadronun Katılması  Büyük Dikkat Çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezin Mart 2014’de yapılaçak yerel yönetim seçimlerinde Eğitim Çalışma toplandısına Nevşehir’in Avanos İlçesindeki Avrasya Otelin toplantı salonuna Nevşehir  Cumhuriyet Halk Partisi İl,İlçe,Belde başkanların ve parti yöneticileri ile birlikte çok sayıda partilinin katılması büyük dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş” açılış konuşmasında.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezin Mart 2014’de yapılaçak yerel yönetim seçimlerinde Eğitim Çalışma toplandısına partisinin eğitime büyük önem verdiğini belirtti. 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerinin belirten Başkan Göktaş, "Yerel seçimlere ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Parti kapsamında düzenlediğimiz bu eğitim programı da yerel seçimleri ne kadar ciddiye aldığımızın önemli göstergelerinden bir tanesidir. Örgütün hangi konumunda olursak olalım herkes bu eğitime tabidir. Verilen eğitiminin önemini, bütün örgüt birimleri olarak farkına varmalıyız. CHP'nin tek bir hedefi vardır. O da iktidar olmak. Milletimizin rahat, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç vardır. İktidarlık yolunda yerel yönetimler çok önemlidir. Bu bağlamda yerel seçimlerde iyi bir başarı yakalamak zorundayız. Mevcut yerel yönetimlerimizi güçlendirmemiz gerekiyor. CHP olarak, Türkiye'nin geleceğini hazırlamak zorundayız" şeklinde konuştu. 

Seminer açılış konuşmalarının ardından belirlenen başlıklarda eğitim çalışmalarını  sürdürürken
Nevşehir  Cumhuriyet Halk Partisi İl,İlçe,Belde başkanların ve parti yöneticileri ile birlikte çok sayıda partilinin katılması büyük dikkat çekti.