CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez’in girişimleriyle üç yıldır geleneksel hale getirilen il başkanlarının Nevşehir’de buluşması 15 Ağustos 2017 tarihinde yenilenecek.
CHP Nevşehir İl örgütü düzenleyeceği iki günlük toplantıda 81 ilin il başkanını ve genel merkez yöneticilerini Nevşehir’de ağırlayacak. Kapadokya Bölgesi'nin de tanıtılacağı iki gün sürecek etkinlikte parti içi istişare de yapılacak.
İl Başkanı Kamil Gülmez, 15-16 Ağustos 2017 tarihlerinde Nevşehir’in Gülşehir İlçesinde bulunan Kartal Otel'de düzenlenecek toplantıya 81 ilin il başkanlarını ve genel merkez yöneticilerini davet ettiklerini söyledi. Bu toplantıda parti içi istişarelerde bulunacaklarını kaydeden İl Başkanı Gülmez, il başkanlarına Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’in tarihi ve turistik merkezlerini de gezdireceklerini, bu tanıtım sayesinde ilerleyen günlerde CHP’li örgütlerin bölgeye daha fazla ilgi göstermelerinin yanında bölgenin tanıtımına da katkı sağlamayı planladıklarını dile getirdi. Bölge turizminin sıkıntılı süreçten geçtiği bu günlerde bu tür etkinliklerle turizme katkı sağlamayı istediklerini de ifade eden CHP İl Başkanı Gülmez, tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını da bu tür etkinliklerle bölgeyi tanıtmaya ve bölgenin turizmine katkı sağlamaya davet ettiklerini de ekledi.