CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP Demokrasi Şehidinin Oğluna Sahip Çıkacak ve “CHP, Nevşehir'de Mutlaka Milletvekili Çıkaracak”  dedi...

“CHP, Nevşehir'de Mutlaka Milletvekili Çıkaracak”  

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Biz adaylarımızla birlikte 7 Haziran sürecimizi partililerimizin desteğiyle birlik ve beraberlikle girmek istiyoruz. Gayretimiz Nevşehir'de CHP’nin yine eski günlerde olduğu gibi milletvekili çıkarabilir bir konuma getirmek. Şuanda da Nevşehir ilçe belde ve köy ziyaretlerimizde bunu fazlasıyla görüyoruz. Bu coşku bu heyecanla CHP Nevşehir'de bir bütün halinde 7 Haziran sürecini atlatacak ve başarılı olacak. CHP'nin gücünü ve varlığını hesaba almayanlar 7 Haziran sonrası çok yanılacaklar. CHP Nevşehir'de en az bir milletvekili çıkaracak. Birinci parti ile olan oranı kapatacağız ve yeniden CHP eski günlerine kavuşacak.” dedi.


Altıok Bayrağını Nevşehir'de Sallayacağız!



CHP Nevşehir 1 .sıra Adayı Hilmi Bülent Tekiner'de yaptığı açıklamasında,7 Hazian Genel seçimlerine kadar Altıok bayrağının gölgesinde koşacağız  ve 8 Haziran sabahı Altıok Bayrağını Nevşehir'de Sallayacağız! dedi.

Tekiner açıklamasında, Seçim otobüsü ve minibüslerimiz hazırlanıyor. Broşürlerimiz, afişlerimiz tasarlanıyor, sloganlarımız belirleniyor. Seçim ekibimiz oluşturuluyor. Tam gaz seçime hazırlanıyoruz. CHP 2015 Seçim Bildirgesi açıklandıktan sonra tüm gücümüzle alanlarda olacağız. Çok yorulacağız ve BAŞARACAĞIZ dedi.

CHP Nevşehir'den Tekiner Vefa'sı...!

CUMHURİYET Halk Partisi'nin Nevşehir’de yaptığı ön seçimde en çok oyu Hilmi Bülent Tekiner alarak 7 Haziran Genel seçimleri için 1.Sıradan Milletvekili Adayı olmuştu.

İşte Tekiner'in Nevşehir Solu Birleşti hep birlikte gücümüzü göstererek 
 Altıok Bayrağını Nevşehir'de Sallayacağız açıklaması...