CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Orta Anadolu Buluşmasında Nevşehirlilerle buluşacak
Cumhuriyet Halk Partisi bir yandan teşkilatlanma çalışmalarını, öte yandan parti teşkilat binalarını yeniden dizayn ederken, bir yandan da Türkiye’de ilk kez Orta Anadolu Buluşmasına ev sahipliği yapıp Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamaya hazırlanıyor.
17 Haziran Cumartesi günü Nevşehir Diriliş Meydanında düzenlenecek olan iftar davetine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, genel merkez yöneticileri, çok sayıda Milletvekili, Parti teşkilatları ve halk katılacak.
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, yaklaşık 4 binin kişinin katılmasını bekledikleri iftar davetine katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Orta Anadolu Parti teşkilatlarıyla da buluşacağını söyledi.
Semah gösterilerinin de yer alacağı iftar davetine Partililerin yanı sıra tüm Nevşehir halkının davetli olduğunu söyleyen Gülmez, “Orta Anadolu Buluşması adı altında düzenleyeceğimiz iftar davetimize tüm Partililerimiz ve halkımız davetli. Söz konusu davetimize 4 bine yakın misafirimizin katılmasını bekliyoruz” dedi.