NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri Nevşehir Protokolünden 4 ismi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci’nin yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları ziyaretlere Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun ile başlayan heyet daha sonra Nevşehir Baro Başkanı Necmi Öncül, İl Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Metin Alkaya ve Askerlik Şube Başkanını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisinin yaklaşan seçimler öncesinde ilimizde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgilerde veren CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun’a, Baro Başkanı Necmi Öncül’e ve İl Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Metin Alkaya’ya görevlerinde başarılar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Ülke ve ilimiz gündemine dair Protokol mensupları ile sohbet etme imkanı da elde eden Cumhuriyet Halk Partili heyet ziyaretlerine önümüzdeki günlerde Sivil Toplum Kuruluşları ağırlıklı olarak sürdürecek.