İşte FİB Haber Merkezimize gelen bir ihbar Nevşehir genelinde kamuoyunda uzun süre konuşulacağa benziyor.
İşte haber merkezimize ulaşan o iddiaya ilişkin haberi sizlerle olduğu gibi paylaşıyoruz:

Tüm Türkiye ve Nevşehirle beraber Her ilçemizde olduğu gibi Avanos ilçemizde de İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum haftası kapsamında program düzenlemek ister.

Ancak okulun fiziki şartları bu program için yeterli değildir. Doğal olarak belediyeye başvurulur ve Kutlu Doğum Programı için bir salon istenir.

Amacı vatandaşlara hizmet olan belediyelerin geleceğimiz olan gençlerin düzenleyeceği böyle bir program için memnuniyet duyup bu konuda yardımcı olması beklenirken Avanos Belediyesi'nin yeni başkanı İsmet İnce Avanos İmam Hatip Lisesi'ne bu konuda yardımcı olmamış ve belediyenin salonun da  herhangi bir program olmamasına rağmen Avanos İmam Hatip Lisesi'nin kullanımına verilmemiştir.

İsmet İnce'nin Avanos müftülüğünün yapmış olduğu Kutlu Doğum Haftası programlarına da katılmaması Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine bir tavrı mı var sorusunu akıllara getirirken Avanos halkı daha şimdiden eski başkan Dr. Mustafa Körükçü'yi arar oldu.

FİB Haber merkezimiz konuya ilişkin söz hakkı vermek için muhatap Avanos un CHP li Belediye Başkanı İsmet İnce yi  telefonla aradık. Sekretaryası Başkan ın Şuan misafirleri olduğu için müsait olmadıkları ve bize dönüleceğini belirttiler.

Şimdi konuya ilşkin olarak Avanosun yeni başkanı İnce den bir açıklama bekliyoruz...