NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de yeni Pazar yerinin açılmasının ardından hizmete sokulan servis otobüsü halkın büyük ilgisini görüyor.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası başkanlığının özellikle yeni TOKİ bloklarında ikamet eden Vatandaşların Pazar yerine kolayca ulaşımlarının sağlanmasını amacıyla devreye sokulan servis otobüsünün her geçen hafta halkın büyük ilgisini gördüğünü söyleyen oda başkanı Osman Güneri, bu ulaşım kolaylığının sağlanması dolayısıyla çok hayırlı dua aldıklarını dile getirdi.

Özellikle maddi güçleri pazaryerinden bir araç tutup evlerine ulaşmakta maddi imkansızlık içerisinde bulunan Vatandaşların bu servis uygulamasından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Güneri, “Servisimizi hizmete koymamızdan bu yana inanın vatandaşlarımızdan çok büyük olumlu tepkiler alıyoruz. Pazar ve Pazartesi günleri kurulan Pazar yerimizden evlerine ulaşımda büyük zorluklar çeken vatandaşlarımız bizzat teşekkür ediyor ve bu hizmetin devam etmesini talep ediyorlar. Oda olarak imkanlarımız doğrultusunda bu hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.