İstanbul Pendik İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Pendik İlçe Sağlık Müdürlüğüne Eski Nevşehir KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe atandı. Sevecen kişiliği ve başarılı çalışmaları ile Nevşehir'de taraflı tarafsız herkesimin sevgi saygı ve takdirini kazanan Uzm. Dr. Muhammet ÇÖMÇE'ye FİB Haber Merkezi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

Teşekkürler Nevşehir...!

Nevşehir KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Ataması yapılmasının ardından Nevşehir'e Veda ve Teşekkür Mesajı yayımladı.

Nevşehir KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Veda ve Teşekkür Mesajında; 3,5 yıldır yürüttüğüm Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevim; Sağlık Teşkilatındaki yeni yapılanma nedeniyle sona ermiştir.

Görevde bulunduğum süre içerisinde; Koroner Anjiografi Ünitesi, Onkoloji Ünitesi, Palyatif Bakım Ünitesi, Uyku Merkezi, İlk İmplant uygulanması gibi özellikli hizmetlerin hayata geçirilmesi , ben ve ekip arkadaşlarıma  kısmet olduğu için Rabbime Şükrediyorum.

Görev sürem içerisinde;  Başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Kurum Yöneticisi arkadaşlarım, Sağlık Yöneticisi arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere  bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Gören gözümüz, işiten kulağımız; ilimizdeki ve tesislerimizde ki  bütün Basın mensubu arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.
Ve Hastane çalışanı arkadaşlarım; Yönetici, Hekim, Eczacı, Hemşire, Teknisyen, Tekniker, Memur, Şoför, Sekreter, Güvenlik, Temizlik görevlisi, Mutfak çalışanı, Çaycı...; hepinizi seviyorum, hepinizi çok özleyeceğim.

Kendilerine hizmet etmekten onur duyduğum Nevşehir Halkına; Saygı ve Muhabbetlerimle.
 
Dr. Muhammet Çömçe 15 Ağustos 1972 tarihinde Konya'nın Ereğili İlçesinde doğdu.