Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önümüzdeki süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceği netleşti. Devletin zirvesi 2015 genel seçimlerine kadar işbölümü yapacak. Kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurtiçi çalışmaların yanı sıra yurtdışı programlara ağırlık vereceği belirtiliyor. Başbakan Davutoğlu ise iç politika yoğunluklu çalışacak ve 2015 genel seçimlerine odaklanacak. 

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, 2015 yılının ziyaret takvimine Nevşehir ilini de aldığı belirtildi. Erdoğan ın 2015 Haziran Genel seçimleri öncesinde ilimiz Nevşehir'i de içerisine alacak bir Anadolu gezisi için program yaptığı belirtildi.

ERDOĞAN NEVŞEHİR'E GELİYOR...!

30 Mart Yerel 2014 seçimlerinde Nevşehir'e gelmesi beklenilen ardından da yoğun program ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle iptal edilen gezinin bu program dahilinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.Erdoğan en son Başbakan göreviyle 25 Mayıs 2011 yılında geldiği Nevşehir de halka seslenmişti. 

"25 Mayıs 2011 Nevşehir'deki Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, "12 Eylül halk oylamasında, yüzde 67,5 gibi yüksek bir oy oranıyla, demokrasiye, özgürlüklere, hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, 'çetelere dur' diyen Nevşehir'e şükranlarımı sunuyorum"
Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız yetkiyle, sizlerin hayır duasıyla bu yola çıktık, bu yolda ilerliyoruz. Sizin çizdiğiniz istikamette, sizin rotanızda yürüyoruz. AK Parti'yi millet kurmuştur. AK Parti'nin kilimini millet dokumuştur. AK Parti'nin hamurunu millet yoğurmuştur. Biz, sizden başka, milletten başka hiç kimseden talimat almayız. Biz, sizden başka kimsenin önünde boyun eğmeyiz. Sizin onurunuz bizim onurumuzdur. Sizin davanız bizim davamızdır. Sizin itibarınız bizim itibarımızdır. Rabbime hamdolsun ki bize, size hizmet etmek gibi bir paye verdi. Bizi size efendi değil, hizmetkar kıldı. Biz de çalıştık, çabaladık, mücadele ettik ve sizin emanetinizin hakkını verdik, vermeye çalışıyoruz. Sizin bize yüklediğiniz emanete sahip çıktık, çıkmaya devam ediyoruz." 


ERDOĞAN ANADOLU'YU GEZECEK 

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan, içinde Nevşehir'in de olduğu tüm Türkiye'yi dolaşarak vatandaşlarla buluşacak ve teşekkür ziyaretlerinde bulunacak. Anadolu'yu karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelecek olan Erdoğan'ın kamuoyuna yönelik mesajlarını bu mitinglerde vereceği ifade ediliyor.

Davutoğlu'nun önceliği 2015 genel seçimlerine hazırlanmak olacak. Davutoğlu, birçok yerde miting düzenleyecek, parti teşkilatlarıyla bir araya gelecek. Bu işbölümünün yanı sıra, Anayasa değişikliği başta olmak üzere Ülke ve Millet adına çok önemli radikal kararlar almanın planlarını yapan ikili zirvenin gündeminde ortak mesai harcayacaklar.

Nevşehir Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geciken Nevşehir buluşmasını 2015 Genel seçimleri öncesinde yapmayı planlıyor.Erdoğan'ın Nevşehir ziyaretinden önemli açıklamlarda bulunması bekleniyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nevşehir ziyaretine ilişkin kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.